رفتن به مطلب
تبلیغات در اینترنت

به رمان دونی خوش آمدید

تبلیغات در انجمن ما ( تعرفه تبلیغات )
تبلیغات در اینترنت
تبلیغات در اینترنت
  • اطلاعیه ها

    • MiladAmini

      تذکر   دوشنبه, 19 تیر 1396

      مطالب قرار گرفته در رمان دونی توسط مدیران مربوطه بصورت دائم بررسی میشوند و چنانچه کاربری قوانین انجمن را رعایت ننماید و یا به مقدسات توهین نماید و یا به نشر مسائل غیر اخلاقی،شرعی و مبتذل بپردازد از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری خواهد بود.
    • MiladAmini

      راهنما   دوشنبه, 19 تیر 1396

      جهت تایید اکانت برای تایپ رمان به مدیریت @MiladAmini پیام ارسال نمایید

H0ma

بازنشسته
  • تعداد ارسال ها

    153
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    3

آخرین بار برد H0ma در 3 دی 1396

H0ma یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

286 Excellent

6 دنبال کننده

درباره H0ma

  • درجه
    کاربر سه ستاره
  • تاریخ تولد 1 خرداد 759

آخرین بازدید کنندگان نمایه

232 بازدید کننده نمایه

حالت

  • خوب
  • احساس فعلی خوب
  1. راه های افزایش هوش کودک

    راه های افزایش هوش کودک: احساس امنیت خواندن داستان با صدای بلند برقراری ارتباط چشمی با کودک کاهش محدودیت حرکت کودک اشاره با انگشتان برای توضیح اشیاء
  2. پارک جنگلی النگدره

    پارک جنگلی النگدره - جنگل النگدره به عنوان یکی از 7 منطقه نمونه گردشگری کشور و همچنین پارک جنگلی شاخص شمال کشور انتخاب و معرفی شده است.- داخل پارک النگدره، جاده ای آسفالته وجود دارد و هر کجای ان که بخواهید می توانید بنشینید و از طبیعت بی نظیر آن بهره ببرید .پارک جنگلی النگدره به مساحت ۱۸۵ هکتار و در ۵ کیلومتری جنوب غربی شهر گرگان در مسیر جاده ناهار خوران قرار گرفته است. - آب و هوای این منطقه حداقل ۱۰ درجه خنک تر از نقاط شهری و پرجمعیت است . پارک جنگلی النگ دره ، در دامنه جنگل های انبوه شمالی قرار دارد که با درخت‌هایی همچون انجیلی و ممرز، توسکا، لرگ، افرا، بلوط، بید، شیردار و خردمندی پوشیده شده، یک رودخانه و چندین چشمه‌ی زیبا نیز دارد و تقریباً در تمام فصول سال پذیرای گردشگران و طبیعت‌دوستان زیادی است. در بهار و تابستان هوای خنک و مطبوع جنگل، در پاییز رنگ‌آمیزی زیبای درختان و در زمستان پوشش چشم‌نواز برف و همچنین برف‌بازی، طبیعت‌دوستان را به سمت خود فرامی‌خواند. - امکانات موجود در پارک النگدره شامل برق رسانی ، سرویس های بهداشتی ، جاده آسفالته ، نمازخانه ، پارک کودک ، زمین ورزش ، ساختمان های نگهبانی ، منطقه کمپینگ و پیک نیک است. - پارک جنگلی النگدره، استان گلستان، شهرستان گرگان، بلوار ناهارخوران
  3. توپک شکلاتی هندوانه ای

    ‍ توپک شکلاتی هندوانه ای (کیک توپی هندوانه ای) مواد لازم - کیک اسفنجی وانیلی - تخم مرغ : یک عدد - شکر - شکلات تخته‌ای رنده شده - شکلات سفید - کره: یک قاشق چایخوری - رنگ مجاز خوراکی به رنگ‌های قرمز و سبز طرز تهیه : - کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید. - کیک‌های خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید. - کیک‌های خرد شده‌ی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات تخته‌ای رنده شده را به آن اضافه کنید تا این شکلات‌ها به شکل دانه‌های هندوانه عمل کنند. - تخم مرغ و شکر را به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به هم بچسبند. - مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت شوند. - شکلات سفید را به همراه کره به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید. - شکلات سفید ذوب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید. - هر یک از توپک‌های کیکی را به یک چوب وصل کرده و داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید. و صبر کنید تا کاملا خشک شود. - هر یک از این توپک‌ها را یک بار دیگر در شکلات آب شده‌ی سبز رنگ فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود. - در نهایت به کمک رنگ سبز خوراکی طرح‌هایی مثل طرح پوست هندوانه بر روی توپک‌ها بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. و سپس نوش جان کنید.
  4. خوراک مرغ و بادمجان

    خوراک مرغ و بادمجان طرز تهیه : - ابتدا مرغ تيكه تيكه شده رو با پياز نگيني سرخ شده تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادوديه كاري و زنجبيل تازه و پودر زيره و گرد ليمو اماني و پودر سير و فلفل سياه و نمك و با مقدار كمي آب ميذاريم بپزه زماني كه مرغ پخت و آب مرغ تبخير شد و بصورت لعاب در اومد از روي حرارت بر ميداريم . - توي يك ماهي تابه بزرگ كمي روغن ريخته تمام سطح ماهي تابه رو پراز پياز حلقه شده مي پوشانيم و پياز رو كمي سرخ ميكنيم و بعد سيب زميني حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم روي تمام پياز ها رومي پوشانيم و بعد مرغ پخته شده روي تمام سطح سيب زميني قرار داده و در آخر بادمجان حلقه شده كه از قبل سرخ كرديم و به همراه گوجه خرد شده ميچنيم و توي يك ظرف مقداري رب گوجه و درحدود يك ليوان آب به همراه مقداري كمي روغن زيتون مخلوط كرده سپس تخم گشنيز و برگ بو روي تمام مواد ميريزيم و روي حرارت ملايم ميذاريم تا تمام مواد از اين سس طعم بگيره و نوش جان كنيد و با مقداري جعفري خرد شده تزيين ميكنيم .
  5. ترشی خرمالو

    ترشی خرمالو مواد لازم : - خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرداز هر کدام هشت عدد - جوز هندي درسته : يك عدد - سركه سفيد و نمک : به ميزان لازم - زنجبيل تازه كوچك : چهار تكه - خلال شيرين شده پرتقال : سه قاشق غذاخوري طرز تهيه : - سركه را در ظرفي ريخته و مي گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي شود. خرمالوها را شسته و مي گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي كنيم. - خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه اي تميز مي گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي ريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.
  6. کاپ کیک انار

    کاپ کیک انار ویژه یلدا مواد لازم برای تهیه کاپ کیک انار : - تخم مرغ : 4 عدد - کره : ۲۰۰ گرم - پودر قند : ۲۰۰ گرم - مخلوط ماست و آب انار : دو به یک (ماست بیشتر) روی هم ۱۵۰ گرم - آرد : ۳۵۰ گرم - وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری - بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری - نمک : یک پنس *آرد ۳۵۰ گرم ( البته اگر تخم مرغ هایتان ریز بود دیدید دارد سفت می شود کمتر بریزید) طرز تهیه : - کره و پودر قند را با همزن خوب می زنیم تا پوک شود بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم مابین آن وانیل می ریزیم و خوب می زنیم تا پف کند بعد ماست و آب انار را خوب مخلوط می کنیم به مواد اضافه می کنیم با پیمانه اول آرد، نمک و بکینگ پودر اضافه کرده و داخل مواد الک می کنیم مایع مان یکم سفت است بعد داخل قالب کاپ کیک یا مافین از مواد می ریزیم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه (بستگی به فر دارد)‌ می گذاریم وقتی چنگال فرو کردیم چیزی به آن نچسبید بیرون می آوریم. نکته : - رنگ قرمز توی کاپ کیک بریزید تا خوشرنگ شود و خامه تان را سبز کنید. - شکلات چیپسی نسوز داخل کاپ کیک بریزید تا زیباتر شود.
  7. فریتر ذرت

    فریتر ذرت مواد لازم : - روغن برای سرخ کردن : 3 فنجان - آرد همه‌منظوره : 1 فنجان پر - بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری - نمک : 1/2 قاشق چایخوری - شکر : 1/4 قاشق چایخوری - تخم مرغ : 1 عدد - شیر : 1/2 فنجان - روغن شورتنینگ : 1 قاشق غذاخوری - دانه ذرت : (کنسرو یا تازه) 300 گرم طرز تهیه : - در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانه‌های ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند. - روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقه‌تان نوش جان کنید. نکته : - روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده می‌شود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  8. خواص و مضرات کنجد و روغن کنجد - مصرف کنجد برای رفع خستگی مفید است. - کنجد موجب افزایش چربی خون نمی‌شود، بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد. - دانه کنجد منبع غنی از پروتئین است، کسانی که شیر دوست ندارند می‌توانند از کنجد برای تامین کلسیم، روی و آهن مورد نیاز خود استفاده کنند. - از خواص کنجد آثار ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی است. - مصرف کنجد باعث افزایش سطح ویتامین Eدر بافت‌ها می‌شود. - مصرف کنجد و فراورده‌های آن باعث کاهش التهاب و شدت انقباض‌های رحمی و همچنین کاهش شدت درد در دوران قاعدگی می‌شود. - از مهمترین خواص کنجد تاثیر در بهبود روند بیماری پارکینسون است. - رشد سلول های عصبی مرکزی در نوزادان و افزایش قدرت بینایی از خواص کنجد برای کودکان بوده، لذا متخصصان تغذیه مصرف کنجد را به زنان باردار و شیرده توصیه می‌کنند. - بهبود سوخت و ساز بدن و درمان کم خونی از دیگر خواص کنجد است. - کنجد برای چاق شدن موثر است. - این گیاه نرم کننده معده و روده است. - کنجد فشار خون را کاهش می‌دهد. - دم کرده برگ کنجد، اسهال خونی را برطرف می‌کند. - کنجد ضد روماتیسم است. - یکی از خواص کنجد برطرف کردن قولنج است، به این منظور کنجد را آسیاب کرده و به مقدار نصف وزن کنجد، مغز بادام پوست کنده را به آن اضافه کنید، آنها را پودر کرده، سپس با سرکه مخلوط نموده و هر روز به مقدار یک قاشق سوپخوری از آن بخورید. - برای داشتن دندان‌ها و استخوان‌هایی سالم مصرف کنجد توصیه می‌شود. - همچنین فرآورده‌های حاصل از کنجد شامل روغن کنجد و ارده نیز خواص زیادی دارند که برخی از آنها عبارتند از: - روغن کنجد روده را قوی‌ می‌کند و باعث ازدیاد اسپرم شده و ملین است. حفظ فشار طبیعی خون، پایین آوردن خطر حمله قلبی با کاهش کلسترول بد خون، خاصیت ضد سرطانی و کمک به تقویت سیستم دفاعی بدن، کاهش پوکی استخوان، پیشگیری از بیماری آلزایمر و آب‌مروارید، درمان سرفه، یبوست و آرتریت، ایجاد نشاط، هوشیاری و کاهش اضطراب، کاهش دردهای مزمن ماهیچه‌ای و گرفتگی عضلات، افزایش سلامت پوست و مو و رفع سوزش ادرار از خواص این روغن و دیگر فراورده‌های کنجد است. - مضرات کنجد : - فراد مبتلا به اضافه وزن و دیابت باید در مصرف کنجد و فراورده‌های آن احتیاط کنند. - با وجود گسترده بودن خواص کنجد، مصرف کنجد برای افرادی که معده ضعیف دارند مناسب نیست زیرا هضم آن سنگین و مشکل است، چنین افرادی باید آن را با عسل و سرکه بخورند.
  9. ترشی یونانی

    ترشی یونانی مواد لازم : - قارچ دكمه ای : سفيد ٢٥٠ گرم - فلفل دلمه اي سبز و قرمز و زرد : هر كدام دو عدد - ذرت شيرين : ٢٠٠ گرم - جوانه ماش يا گندم : ١٠٠ گرم - سركه : دو ليوان - زيتون سياه : بدون هسته ١٥٠ گرم - زيتون سبز : بدون هسته ١٥٠ گرم - روغن زيتون : دو قاشق غذا خوري - پودر فلفل قرمز : ١ قاشق مربا خوري - نمک : به میزان لازم طرز تهیه : - ابتدا قارچ ها را در آب جوش ريخته و ٦ دقيقه ميپزيم و آبكش ميكنيم و اجازه ميدهيم كاملا سرد شود - داخل يك ظرف گود ميريزيم و فلفل ها را خلال كرده و به قارچ اضافه ميكنيم - ذرت شيرين، سركه و روغن زيتون را نيز اضافه ميكنيم و به همين صورت مابقي مواد به جز جوانه ماش - در آخر جوانه ماش را نيز اضافه كرده و به مدت دو روز توي يخچال ميگذاريم و بعد آماده سرو است.
  10. آش زرشک

    آش زرشک مواد لازم: - برنج : 2 لیوان - سبزی آش : 700 گرم - فلفل تند : چند عدد خرد شده - لپه : دوسوم لیوان - آب زرشک : 2 لیوان - نمک و زرد‌چوبه : به میزان لازم - پیاز داغ : 3 قاشق غذا‌خوری - نعنا داغ : به میزان لازم - گلپر : به میزان لازم طرز تهیه: - ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید. - پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زرد‌چوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد. - بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید. - لازم به ذکر است که می‌توانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.
  11. شکلک نفر قبلیت

  12. اسمت چه رنگیه ؟؟؟؟؟

    نارنجی
  13. اسنک سیب و کره بادام زمینی مواد لازم : - سیب کوچک : 2 عدد - آب لیمو(اختیاری) : 1 قاشق چایخوری - کره بادام زمینی : 3 قاشق غذاخوری - جو دوسر پرک : 2 قاشق غذاخوری - چیپس شکلات 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : - سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن ها را بصورت حلقه های 1-2 سانتی برش بزنید و هسته های آن را دربیاورید. روی یک برش سیب کمی کره بادام زمینی بمالید. روی آن جو پرک و چیپس شکلات بریزید. - سپس یک برش دیگر را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا بصورت یک ساندویچ دربیاید. اسنک سیب و کره بادام زمینی را به تعداد دلخواه تهیه کنید و در بشقاب بچینید و سرو کنید. نکته : - برای تهیه اسنک سیب و کره بادام زمینی می توانید از سیب های قرمز و سبز (یا زرد) استفاده کنید تا برای بچه ها جذابیت بیشتری داشته باشد. بجای چیپس شکلات می توانید از کشمش استفاده کنید. همچنین می توانید از خشکبار مانند گردو و بادام زمینی خرد شده نیز در این اسنک استفاده کنید. در هر صورت مطمئن باشید که بچه ها عاشق این اسنک خوشمزه خواهند شد. اگر فرزند شما بلافاصله اسنک را نخورد برای جلوگیری از تیره شدن رنگ سیب کمی آب لیمو به سیب بمالید.
  14. شیرین پلو با مرغ

    شیرین پلو با مرغ مواد لازم : - برنج : 1 کیلو - مرغ : 1.5 کیلو - خلال بادام : 100 گرم - خلال پسته : 50 گرم - خلال پرتقال : 500 گرم - شکر : 1 کیلو - زعفران سائیده : 1 قاشق مرباخوری - روغن : 150 گرم - پیاز متوسط خرد شده : 2 عدد - نمک و زردچوبه طرز تهیه : پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.در یک قابلمه 3 لیوان آب را همرا با شکر بجوشانید. سپس خلال های پرتقال را درون آبجوش بریزید و بجوانید تا شیرین شوند. برنج را خیس کنید. 3 قاشق روغن در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را درون روغن کمی تفت داده و سرخ کنید. تکه های مرغ را درون پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس کمی نمک و زرد چوبه و 1 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد. آب مرغ را صاف کنید و نصف لیوان از آن را با 2 قاشق روغن، یک ملاقه از آب خلال و زعفران سائیده شده مخلوط کنید. استخوانهای مرغ را بگیرید و گوشت آن را قطعه قطعه کنید. برنج را آبکشی کنید. قابلمه پخت شیرین پلو را حاضر کنید و کف آن را 3 قاشق روغن و 1/2 لیوان آب بریزید. نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و به ترتیب خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برزنج بریزید. کمی برنج روی خلالها ریخته و قطعات مرغ را روی آن قرار دهید. برنج باقی مانده را روی مرغها بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که برنج عرق کرد مخلوط اب مرغ آماده شده از قبل را روی برنج بدهید و برنج را دم کنید. برای تزئین برنج هنگامی که برنج را در دیس کشیدید، کمی خلال پسته روی آن بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن قرار دهید تا طعم بهتری داشته باشد.
  15. ترشی پیاز سفید

    ترشی پیاز سفید مواد لازم : - پیاز سفید - نمک - فلفل - سیر - نعنا خشک - سرکه سفید طرز تهیه : پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، 1 فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید، شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ). نکته : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.
×