رفتن به مطلب
تبلیغات در اینترنت

به رمان دونی خوش آمدید

تبلیغات در انجمن ما ( تعرفه تبلیغات )
تبلیغات در اینترنت
تبلیغات در اینترنت
  • اطلاعیه ها

    • MiladAmini

      تذکر   دوشنبه, 19 تیر 1396

      مطالب قرار گرفته در رمان دونی توسط مدیران مربوطه بصورت دائم بررسی میشوند و چنانچه کاربری قوانین انجمن را رعایت ننماید و یا به مقدسات توهین نماید و یا به نشر مسائل غیر اخلاقی،شرعی و مبتذل بپردازد از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری خواهد بود.
    • MiladAmini

      راهنما   دوشنبه, 19 تیر 1396

      جهت تایید اکانت برای تایپ رمان به مدیریت @MiladAmini پیام ارسال نمایید

فرانک ابراهیمی

بازنشسته
  • تعداد ارسال ها

    5
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آخرین بار برد فرانک ابراهیمی در 30 دی 1396

فرانک ابراهیمی یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

36 Excellent

6 دنبال کننده

درباره فرانک ابراهیمی

  • درجه
    کاربر تک ستاره
  • تاریخ تولد 18 دی 774
  1. کرن داگ

    ‍ #کرن_داگ *مواد لازم: _روغن سرخ‌کردنی 1 پیمانه _هات داگ 6 عدد _آرد سفید 1/2 پیمانه _آرد ذرت زرد 1/2 پیمانه _شکر 2 قاشق غذاخوری _بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری _نمک و فلفل به مقدار کافی _شیر 1 پیمانه _تخم مرغ بزرگ 1 عدد _طرز تهیه: *روغن را داخل قابلمه یا تابه عمیق بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا داغ شود. هات داگ‌ها را از وسط نصف کنید و هر کدام را سر یک سیخ چوبی قرار دهید.هات داگ‌های سیخ شده را کنار بگذارید. *در کاسه بزرگی آرد، آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را بریزید و خوب هم بزنید. سپس آن را روی مخلوط آرد بریزید و با قاشق زیر و رو کنید. بیش از حد هم نزنید، فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند. *هات داگ های سیخ شده را داخل خمیر فرو ببرید تا کاملاً از خمیر ذرت پوشانده شوند. سپس تعدادی از آنها را با ملایمت داخل روغن داغ فرو ببرید تا طلایی رنگ و برشته شوند (۲–۳ دقیقه). آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید روغن اضافی را بگیرید و سرو کنید. این کار را برای بقیه کرن داگ ها هم تکرار کنید.
  2. اولین رمانی که خوندید چی بود؟

    به همین سادگی... اولین رمانیه که خوندم . الان ترجیح میدم به ذهنم استراحت بدم برای خیال پردازی . رمانی که معرفی میکنم : بابالنگ داز
  3. تو سختیا استراخت کن اما جا نزن...

×